Nieuws

logo ilba blanco

Berichten

Centrum voor Cybersecurity lanceert safeonweb@work voor bedrijven

Centrum voor Cybersecurity lanceert safeonweb@work voor bedrijven

Algemeen   /   17-11-2023   /  A+ | a-
Het Centrum voor Cybersecurity België heeft onlangs Safeonweb@work gelanceerd, een nieuw initiatief gericht op bedrijven en organisaties in België. Het doel van deze campagne is om bedrijven te helpen hun cyberbeveiliging te verbeteren door middel van deskundige tips en trucs. Het platform is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van bedrijven en organisaties.

De campagne moedigt bedrijven aan om zich te registreren op Safeonweb@work en gebruik te maken van deskundige tips en trucs om de cyberbeveiliging te verbeteren. Het platform biedt ook een reeks nuttige links en informatiebronnen om bedrijven te helpen hun cyberbeveiliging te verbeteren.

De lancering van Safeonweb@work is een belangrijke stap in de richting van het verbeteren van de cyberbeveiliging van bedrijven en organisaties in België. Het is een welkome aanvulling op de bestaande Safeonweb-app, die al meer dan 180.000 downloads heeft sinds de lancering in november 2021.

Ogilvy Social.Lab en CCB hebben samengewerkt om de campagne te lanceren en het online platform te ontwikkelen. Het platform biedt deskundige tips en trucs om bedrijven te helpen hun cyberbeveiliging te verbeteren en zich te beschermen tegen cyberaanvallen.

Bedrijven die zich registreren op Safeonweb@work kunnen profiteren van deskundige tips en trucs om hun cyberbeveiliging te verbeteren. Het platform biedt ook een reeks nuttige links en informatiebronnen om bedrijven te helpen hun cyberbeveiliging te verbeteren. Het is een belangrijke stap in de richting van het verbeteren van de cyberbeveiliging van bedrijven en organisaties in België.

Meer informatie is te vinden via deze link.
 
Top

IlBa Projects

Info

Laat HIER uw gegevens en uw vraag/probleem achter en we nemen snel contact met u op.

Privacybeleid

Cookiebeleid