IlBaIronshops

logo ilba blanco

Een op maat gemaakt kassa-registratiesysteem die tickets of werkbonnen aanmaakt voor strijkwinkels

EEN GREEP UIT DE FEATURES

Klantenbeheer-Werkbonnen voor strijkwinkels

De tijd om manueel tickets of werkbonnen te maken ligt reeds lang achter ons. Deze applicatie werd ontwikkeld om een strijkwinkel, die werkt met zowel dienstencheques (papieren en/of digitale) als andere betalingsmiddelen, een snel en eenvoudig systeem aan te bieden.

Enkele mogelijke functies :

ilba_ilbafact
Klanten / Artikels

De basisgegevens die uiteraard niet mogen ontbreken zijn de artikels en de klanten. Met IlBaIronshops worden deze op een eenvoudige wijze bijgehouden.

Tickets

De doelstelling was om op een heel snelle manier werkbons/tickets te kunnen aanmaken. Klanten staan natuurlijk niet graag lang aan te schuiven ! Hier zijn we zeker in geslaagd.
Omdat onze klant ook de mogelijkheid biedt om te betalen via dienstencheques, zowel de papieren als de digitale versie, hebben we dit in de applicatie bijgevoegd. Kortom een snel maar effectief programma.

Rapportering

Iedere ondernemer wil graag beslissingen nemen op basis van snelle en betrouwbare informatie. In deze applicatie zit een rapporteringsmodule vervat waarmee allerlei relevante verkoopsinformatie kan gegenereerd worden.

Uw ontwerp

We ontwikkelen graag ook uw idee!

Enkele schermvoorbeelden

Omdat beelden meer zeggen dan woorden...

Een korte video demo

Voor meer informatie contacteer ons gerust via de contactpagina

IlBa Projects

Info

Laat HIER uw gegevens en uw vraag/probleem achter en we nemen snel contact met u op.

Privacybeleid

Cookiebeleid