IlBaRenter

logo ilba blanco

Administratief beheer van verhuurde gebouwen

EEN GREEP UIT DE FEATURES

Een op maat gemaakte applicatie voor een syndicus of beheerder van gebouwen


Voor beheerders is het geen eenvoudige opdracht om alle facetten van de administratieve afhandeling van verhuur of beheer vlot te kunnen uitvoeren. Met IlBaRenter bent u in staat om de gegevens van huurders bij te houden, huurcontracten aan te maken, kosten van algemene delen te registreren, jaarlijkse kostenafrekeningen te maken, ... Kortom heel het gamma!

Hieronder een aantal van de belangrijkste functies uitgelicht.

ilba_ilbarenter
Beheer huurders en gebouwen

De algemene gegevens van de huurders en gebouwen zijn het fundament van deze applicatie. Van hieruit kan u contracten maken, controleren wanneer een indexeringsbrief dient opgemaakt te worden, wanneer er een contract komt te vervallen...

Jaarlijkse afrekeningen

Jaarlijks kan u een afrekening maken op basis van de kosten algemene delen. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop deze kunnen berekend worden. Deze berekeningen gebeuren automatisch op basis van de reeds door u ingevoerde gegevens.

Controles huurindexering-contracten

Een niet onbelangrijke functie van deze applicatie is de controles die bij het opstarten gedaan worden : het controleert of er huurders zijn waar een huurindexering moet gedaan worden, en of er huurders zijn die toe zijn aan een contractwissel.

Uw ontwerp

We ontwikkelen graag ook uw idee!

Enkele schermvoorbeelden

Omdat beelden meer zeggen dan woorden...

Een korte video demo

Voor meer informatie contacteer ons gerust via de contactpagina

IlBa Projects

Info

Laat HIER uw gegevens en uw vraag/probleem achter en we nemen snel contact met u op.

Privacybeleid

Cookiebeleid