image webontwikkelingWebontwikkeling

IlBa Projects ontwikkelt voor U uw website...

Met de huidige ontwikkelingen op het "Web" voor ogen, kunnen nu zelfs de KMO's niet achter blijven op deze evolutie. Het internet is een waardevolle partner in de naambekendheid van uw vereniging, zelfstandige activiteit, ... .
Daarnaast kunnen we het internet ook gebruiken om de communicatie met uw klanten vlotter te laten verlopen.

Het internet kan veel meer dan dit voor U betekenen, maar daarvoor is het van groot belang dat uw website overzichtelijk en duidelijk is. Tenslotte wordt deze site voor een deel van uw klanten het gezicht van uw organisatie.


Ontwikkeling
image webontwikkelingVoor men met het ontwikkelen van internetsites gaat beginnen is het noodzakelijk de informatie die op de site moet worden getoond te verzamelen. Daarbij is het noodzakelijk de doelgroep waarvoor de site moet worden gemaakt goed in het oog te houden. Ook de structuur kan in deze fase worden bepaald.

In verhouding tot de traditionele media zoals krant, tijdschrift, radio en televisie is het ontwerpen en onderhouden van een Internetsite erg goedkoop mede gezien het feit dat uw informatie 24 uur per dag beschikbaar is en wereldwijd kan worden geraadpleegd.


Onze werkwijze
image webontwikkeling
Kennismaking
Wij brengen uw wensen in kaart en onderzoeken welke informatie er vanuit het bedrijf naar het web gepubliceerd kan worden.

Functioneel ontwerp en offerte
Wij werken een voorstel uit. Daarin staat, hoe de website in elkaar zal zitten (functioneel ontwerp). En wat het gaat kosten om het voorstel te realiseren (offerte). Wij werken meestal fix-price, dat wil zeggen dat u vooraf precies weet wat u gaat krijgen en wat u daarvoor zult betalen. U kunt opdracht geven voor uitvoering, door de offerte te ondertekenen.

Grafisch ontwerp en productie
Wij bouwen uw website conform de afgesproken specificaties. In nauw overleg met u en onze vormgevers krijgt de website een grafische schil die aansluit op uw huisstijl.

Onderhoud
Regelmatig onderhoud is de belangrijkste succesfactor voor een website. Al in de ontwerpfase is gekozen voor een bepaalde manier om de website te gaan onderhouden. Afhankelijk van hoe vaak u de website wilt wijzigen, en hoe omvangrijk die wijzigingen zijn, kiest u voor een onderhoudstraject of combinatie.

Prijs Websiteontwikkeling
De prijs van het ontwikkelen van een site hangt af van de omvang van de site, het aantal pagina's en of er ondersteunende softwareprogramma's en/of databases noodzakelijk zijn.

Wanneer u zich voor de eerste keer wilt presenteren op het internet kunnen we voor u een eenvoudige site vervaardigen vanaf een reeds bij u bestaande brochure.

Prijsopgave wordt gedaan na een inventarisatie van de wensen van de klant.

Webapplicatie ontwikkeling
Ook dit zal binnenkort mogelijk zijn bij IlBa Projects.

Hosting
Voor de hosting van de ontwikkelde sites hebt U de vrije keuze :
Of wij verzorgen de hosting van uw site in samenwerking met "Combell Internet Solutions"
 image logo compbell

Of U krijgt van ons de website, en U laat ze hosten bij de provider van uw eigen keuze.
 
Indien U hierover meer informatie wil kan U hier klikken