Software

SoftwareIlBaArtistsIlBaFactIlBaIronshopsIlBaRenter

 

IlBa Projects is een kleine ambitieuze onderneming !

image software ontwikkelingWe richten ons op het leveren van kwaliteit. Vandaar dat dan ook onze stelling is: We zijn pas klaar als de klant gekregen heeft wat hij voor ogen had.
 
IlBa Projects wil zich onderscheiden van zijn concurrenten door uit te blinken op drie gebieden: Gebruiksvriendelijkheid, Service en Kwaliteit.
 
Kiezen voor IlBa Projects is kiezen voor een professionele en flexibele software leverancier.
 
Onze op maat gemaakte software bevat duidelijke kwaliteitseisen, waardoor op elk moment gecontroleerd kan worden of de kwaliteit van voldoende niveau is.

IlBa Projects is gespecialiseerd in het verzorgen van kleine en complexe maatwerkoplossingen voor de computer.

Wij leveren maatwerkoplossingen voor al uw administratieve problemen. Na een aantal jaren ervaring, hebben we een werkwijze ontwikkeld die ons in staat stelt snel en relatief goedkope maatwerkoplossingen van een hoge kwaliteit aan te bieden. Gezien we zelf in de eerste plaats nog steeds "gebruiker" van allerlei softwarepakketten zijn, weten we als geen ander hoe een pakket aan de hoogste vereisten wat betreft gebruiksvriendelijkheid moet voldoen.

Onze maatwerkoplossingen maken daar waar nodig gebruik van bestaande computersoftware zoals bijvoorbeeld Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft Outlook. Gebruik van de juiste software betekent :

  • Minder fouten binnen uw organisatie.

  • Uw organisatie komt professioneler over in briefwisselingen, etc.

  • De computer wordt ingezet als hulpmiddel, niet als doel.

  • Service die pas ophoudt als u gekregen heeft wat u voor ogen had.

  • Oplossingen voor de computer die helemaal aan uw wensen en werkwijze zijn aangepast